top of page

Over

Evi is een hoog opgeleide kapster met zeer veel ervaring. Na enige jaren ervaring in de praktijk van de kapperswereld besluit ze om haar eigen zaak te starten om zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met haar eigen visie en expertise. Ze staat steeds ter beschikking van haar klanten, zowel voor hun kapsel als voor het bieden van een discreet, luisterend oor.

"DE BESTE KAPSTER TER WERELD!"

Ons Verhaal

Onze Visie

Een bezoek aan de kapper is belangrijker dan je denkt. Voor sommigen moet het snel en zakelijk gaan, geen poespas, maar voor anderen is de hele belevenis belangrijk. Daarom proberen we onze klanten individueel aan te voelen om hun zo de best mogelijke ervaring te laten beleven, zowel als het aankomt op styling als op persoonlijk contact.

Van jongs af was het Evi's droom om een eigen kapsalon uit te baten. Ze had een visie die niet overeen kwam met meeste salons waar ze al dan niet gewerkt heeft. Na enige jaren hard werken was het dan zo ver - haar eigen salon!! Het succes van het salon en Evi's visie en aanpak kan alleen maar bevestigd worden door haar honderden tevreden klanten en dat doen ze...allemaal!

bottom of page