top of page

Schoonheidstips

BEHOUD GLANZEND, GEZOND HAAR

Gezond haar komt bijna altijd neer op de kracht van je haren. Een goede tip is om je haar droog te deppen als je uit de douche komt. De meeste handdoeken veroorzaken wrijving die je haar snel beschadigen kan. Nog een mooie tip is dat je best slaapt met de haren los. Sowieso is het binden van haar een risico op beschadigingen.

KLEURBEHANDELING

Highlights en kleuringen kunnen je haar beschadigen. Gebruik daardoor enkel producten die specifiek ontwikkeld zijn hiervoor. Een goede tip is om je haar een tweetal dagen niet te wassen met shampoo, doch met conditioner. Conditioner gaat je haar voeden zonder de kleur weg te doen. Ook best een conditioner gebruiken alvorens te gaan zwemmen in chloor water. Je kan ons altijd contacteren voor meer tips.

DAGELIJKSE BEHOEFTE

Dagelijkse douche? Gebruik eerst conditioner en dan pas shampoo. Op die manier krijgt je haar eerst de voeding en vocht die het nodig heeft. Maar het meest belangrijke is spoelen spoelen en nog eens spoelen. Conditioner moet absoluut goed uitgespoeld worden omdat het gewicht van de conditioner op je haren je styling en volume tegenwerkt. Gebruik ook nooit een metalen borstel op nat haar. Een kam met brede tanden is je beste vriend op dat moment.

VOLUME BEHOUDEN

Het geheim van volumineus haar zit hem in de keuze voor lichtgewicht producten. Qua styling kan een mousse nooit verkeerd zijn. Leg de focus vooral op de wortels van je haar als je gaat stylen. Zo krijg je een natuurlijke lift in je haar. Gebruik ook steeds een ronde borstel bij het blaas-drogen van je haar.

STIJL EN ZIJDEZACHT HAAR

Gebruik in de plaats van een ronde borstel eens krullen meteen na het blaas-drogen. Je zal zien dat dit zal resulteren in mooie, zijdezachte lokken. Om echt stijl haar te creeren, gebruik je best een stijltang van hoge kwaliteit die de temperatuur correct weergeeft. Gebruik de stijltang nooit op nat haar!

bottom of page